FOTO Pozrite sa kde bude žiť exprezident USA Barack Obama aj so svojou rodinou

NETKY.SK • 5 Jún 2017, 13:22 • 2 min
FOTO Pozrite sa kde bude žiť exprezident USA Barack Obama aj so svojou rodinou

WASHINGTON - Po skončení prezidentského obdobia Baracka Obamu sa veľa špekulovalo o tom, či sa Obamovci vrátia späť do Chicaga alebo ostanú vo Washingtone.

slovakia

left justify in out

Svoj pobyt v luxusnej štvrti Kalorama v metropole Washington D.C prehodnotili a rozhodli sa ostať v krásnom dome, ktorý si pred časom prenajali. 

 

"Vzhľadom na to, že bývalý prezident Obama a pani Obamová budú vo Washingtone pracovať najmenej ďalšieho dva a pol roka, bolo by rozumné, aby si dom kúpili namiesto toho, aby pokračovali v prenájme", vyjadril sa hovorca exprezidenta Obamu.

 

Dva a pol roka je pravdepodobne minimum, ktoré strávia Obamovci vo Washingtone, keďže ich najmladšia dcéra Sasha študuje na miestnej strednej škole. Obyvatelia mestskej štvrte sú z Obamovej prítomnosti nadšení.

 

Dom v štýle Tudor v hodnote 8,3 milióna USD ponúka 9 spální, 8 kúpeľní, jednu veľkú obývaciu miestnosť, jedáleň, útulnú knižnicu určenú na relax. Okolie domu dotvára nádherná záhrada.

 

Akonáhle hostia prekročia prah domu ich pohľad im pohltí čierno-biela dlažba, ktorá pokračuje až na poschodie. Štýlovosť rodinnému domu dodávajú hlavne dramatické detaily, špeciálne obľúbené u Obamovej manželky.

 
V kuchyni sú šedo-biele mramorové dosky s bielou skriňou, špičkovým zariadením z nehrdzavejúcej ocele. Do nej vstúpite cez veľké gotické dvere. Tie dodávajú priestoru eleganciu a pompéznosť.

 

Formálna jedáleň má strop obložený z tvrdého dreva, ktorý je krásne prepojený s tradičnými podlahami. Veľké čierne francúzske dvere zasadené do šedej steny sú bránou do zámockého nádvoria. Klasické Tudorovské prvky zase dodávajú celej nehnuteľnosti úžasnú sofistikovanosť a nadsadenosť.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies