FOTO Pozor: Tento muž môže byť ozbrojený a nebezpečný!

NETKY.SK • 4 December 2014, 16:07 • 2 min
FOTO Pozor: Tento muž môže byť ozbrojený a nebezpečný!

BRATISLAVA - Polícia pátra po nebezpečnom páchateľovi, ktorý môže byť ozbrojený. Tridsaťjedenročný Anton Hupka čelí obvineniam z obzvlášť závažného zločinu lúpeže a hrozí mu až výnimočný trest.

slovakia

left justify in out

So svojimi komplicmi vylúpili v maskách českých politikov a Arnolda Schwarzeneggera niekoľko bánk. Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa Prezídia PZ Denisa Baloghová, hľadaný Pezinčan je 196 cm vysoký, štíhlej postavy, má krátke čierne vlasy a hnedé oči. Z domu odišiel ešte v marci tohto roka. Zvykne nosiť strnisko a na pravej lopatke má vytetované dve lebky spojené plameňmi.

 

Polícia pátra aj po aute, ktoré páchatelia ešte koncom minulého roka kúpili v Českej republike a plánovali ho použiť pri lúpeži. Ide o trojdverové modré Suzuki Vitara s evidenčným číslom Y952JWR s volantom na pravej strane a bielymi nápismi GV 1600 na dverách spolujazdca. Na aute sú nerezové "stupačky". Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri pátraní, je možné oznámiť na linke 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies