FOTO Požiar v Dubnici nad Váhom zachvátil tri budovy v priemyselnom areáli, hasiči ho už zlikvidovali

NETKY.SK • 28 Február 2015, 08:28 • 2 min
FOTO Požiar v Dubnici nad Váhom zachvátil tri budovy v priemyselnom areáli, hasiči ho už zlikvidovali

DUBNICA – Profesionálni hasiči z Dubnice nad Váhom, Považskej Bystrice a Trenčína zlikvidovali dnes skoro ráno po dvoch hodinách nočný požiar v areáli bývalých dubnických strojární. Takmer úplne zdevastoval tri susediace objekty prevádzky komplexných autoslužieb a spoločnosti vyrábajúcej plastové nádrže do čistiarní odpadových vôd.

slovakia

left justify in out

"Požiar nám ohlásili krátko po 3.00 h. Na jeho likvidácii sa podieľali viac ako dve desiatky hasičov a sedem zásahových vozidiel. Na pomoc sme privolali aj záchrannú brigádu zo Žiliny najmä na monitorovanie ovzdušia. Nenamerala únik žiadnych škodlivých látok ohrozujúcich okolie," informoval TASR šéf Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Igor Šenitko.

 

Plamene podľa neho najskôr zachvátili prevádzku autoslužieb a následne sa preniesli na výrobné priestory vedľajšej firmy vrátane skladu hotových výrobkov. K presným príčinám požiaru, ktorý si nevyžiadal žiadne zranenia, a rozsahu škôd sa nechcel predčasne vyjadrovať. "Ihneď sme privolali expertíznu skupinu, ktorá už na mieste udalosti zisťuje presné okolnosti," dodal krajský hasičský riaditeľ.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona