FOTO Polícia žiada o pomoc s identifikáciou osôb, ktoré kradli

NETKY.SK • 10 Máj 2018, 10:44 • 2 min
FOTO Polícia žiada o pomoc s identifikáciou osôb, ktoré kradli

BRATISLAVA - Polícia žiada verejnosť, aby jej pomohla s identifikáciou osôb, ktoré kradli v kanceláriách.

slovakia

left justify in out

Polícia pátra po dvoch osobách, ktoré v pondelok 7.5. v noci vykradli dve kancelárie v mestskej časti Bratislava - Trnávka. O pomoc s identifikáciou osôb policajti žiadajú aj verejnosť. Krádež sa odohrala v jednej z administratívnych budov na ulici Krajná v čase približne od 00.15 do 2.15 h. Doposiaľ neznámi páchatelia z jednej z kancelárií odcudzili trezor s písomnosťami, pečiatkami a finančnou hotovosťou v rôznych menách. Z druhej kancelárie ukradli dva prázdne trezory, notebook, viacero kusov zberateľských mincí, meč a zlatý pohár. Dokopy spôsobili škodu 24 650 eur.

 

 

img

 

 

Bratislavskí policajti tiež pátrajú po mužovi, ktorý koncom apríla ukradol kľúče od viacerých motorových vozidiel a nakoniec aj jedno z áut. Celkovo spôsobil škodu 12.500 eur.

Krádež sa odohrala v piatok 27. apríla medzi 1.15 a 3.00 h na ulici Mlynské nivy v Bratislave. Doposiaľ neznámy páchateľ cez okno vnikol do jednej z budov, kde odcudzil odložené kľúče od piatich vozidiel. Následne kľúče použil na odcudzenie auta značky BMW 525, ktoré parkovalo pred budovou. V tejto súvislosti polícia žiada o pomoc aj verejnosť. Informácie o páchateľovi môže poskytnúť na bezplatnom čísle polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

 

 

img

 

 

Informovala o tom hovorkcovia Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave (KRPZ) Veronika Slamková a Michal Szeiff.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies