FOTO Polícia zadržala na diaľnici muža, ktorý jazdil pod vplyvom alkoholu: Rozhodne však nebol autom!

NETKY.SK • 1 Marec 2018, 15:00 • 2 min
FOTO Polícia zadržala na diaľnici muža, ktorý jazdil pod vplyvom alkoholu: Rozhodne však nebol autom!

Americká polícia pobavila internet, keď uverejnila správu zo svojho neobvyklého zásahu.

slovakia

left justify in out

Ako si predstavujete ideálny sobotný večer? Kino s manželom, prechádzka po meste, pohoda s priateľmi a pohárom vínka? Luis Perez mal inú predstavu, rozhodol sa zajazdiť si na koni. ...Po diaľnici.

 

Kalifornská polícia dostala zvláštne hlásenie. Na jednej z najfrekventovanejších diaľnic, len pár kilometrov od metropoly Los Angeles, videli uháňať muža na koni. Polícia neváhala a okamžite vyrazila na miesto. Po tom, ako muža zadržali, zistili, že je navyše pod vplyvom alkoholu. Povolenú normu prekročil takmer dvakrát!

 

Dostatočne skorým zásahom zo strany mužov zákona sa podarilo zabrániť akýmkoľvek ujmám na zdraví. V poriadku bol tak nebojácny jazdec, ako aj jeho kôň. Zviera po telefonáte polície prišla vyzdvihnúť páchateľova matka, no s ním samotným to už bolo horšie. Úrady totiž požadujú kauciu 50-tisíc dolárov za jeho prepustenie.

 

Napriek vážnosti celej situácie polícia incident považuje za ľahko úsmevný, najmä po tom, čo k prípadu zverejnili aj fotografie, na ktorých smutný kôň sleduje, ako zatýkajú jeho majiteľa. Následne na sociálnu sieť pridali aj varovanie pre ďalších potenciálnych hazardérov: „Nie, nemôžete jazdiť na koni po diaľnici. A už vôbec nie pod vplyvom alkoholu. Nevystavujte seba, svoje prekrásne zvieratá ani nikoho iného zbytočnému nebezpečenstvu.“

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona