FOTO Polícia vyšetruje tragické nehody, pri ktorých zomreli dvaja ľudia

NETKY.SK • 13 Október 2017, 10:54 • 2 min
FOTO Polícia vyšetruje tragické nehody, pri ktorých zomreli dvaja ľudia

ŽILINA - Na cestách Žilinského kraja sa stali ďalšie tragické nehody. Polícia upozorňuje, že závažné porušenia predpisov bude nekompromisne postihovať.

slovakia

left justify in out

Vo štvrtok večer v Liptovskom Mikuláši prišiel o život 52-ročný chodec. Ako informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, 40-ročný vodič Fiatu v smere z kruhového objazdu na Liptovský Trnovec ho zachytil na priechode pre chodcov. Muž zomrel po prevoze do nemocnice. Vodičovi alkohol nezistili, obvinili ho z usmrtenia. Presné okolnosti nehody vyšetrujú.

Vážna nehoda sa vo štvrtok popoludní stala aj v katastri obce Hybe v okrese Liptovský Mikuláš. Zrazili sa tam Mercedes, ktorý šoféroval 51-ročný vodič a Renault Thalia, v ktorom sedeli tri ženy (50, 43 a 24 r.). O život prišla 50-ročná žena, ďalšie dve ženy a vodič skončili v nemocnici.

Napriek prijatým opatreniam polície, zvýšenému počtu policajných hliadok na cestách opakovane polícia dokumentuje závažné porušenia dopravných predpisov najmä zo strany vodičov, upozornila Balogová. Závažné porušenia, akými sú prekročenie rýchlosti, nebezpečné predchádzanie, porušovanie povinností vodiča alebo iný riskantný spôsob jazdy bude polícia nekompromisne postihovať. Práve tieto porušenia dopravných predpisov majú pri vzniku dopravných nehôd takmer vždy fatálne následky.


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona