FOTO Polícia vyšetruje podvod v herni, pátra po dvoch mužoch

NETKY.SK • 22 Júl 2016, 10:44 • 2 min
FOTO Polícia vyšetruje podvod v herni, pátra po dvoch mužoch

POPRAD - Popradská polícia vyšetruje podvod zo 6. júla v jednej z popradských herní, zároveň pátra po dvoch jeho aktéroch. Ako ďalej agentúru SITA informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik, oboch mužov zachytili priemyselné kamery, doteraz však polícia nezistila ich totožnosť, preto žiada verejnosť o pomoc.

slovakia

left justify in out

Dvaja neznámi muži vošli 6. júla približne o 21:45 do herne a chceli rozmeniť peniaze, komunikovali nezrozumiteľnou angličtinou. Kým sa jeden rozprával so zamestnancom, druhý požiadal barmanku, aby mu rozmenila šesť 100-eurových bankoviek. Pri rozmieňaní prvých štyroch bankoviek ju požiadal, podľa polície o "iné" bližšie nešpecifikované rozmieňanie, pričom svojvoľne vyťahoval bankovky z jej peňaženky. Na rázne upozornenie zamestnankyne a zamestnanca jej ich vrátil a následne z herne obaja odišli. Po ich odchode a po prepočítaní tržby pracovníčka herne zistila, že jej chýba 730 eur.

 

Podobným spôsobom sa podozriví muži pokúsili rozmieňať peniaze v rovnaký deň aj na pumpe v Levoči, no pracovníčka im rozmenila iba jednu 100-eurovú bankovku a následne ich vyzvala, aby odišli. Následne v ten istý deň večer navštívili inú popradskú herňu. Tam im však peniaze nerozmenili. Polícia preto vyzýva verejnosť, aby v prípade, že mužov spoznali, kontaktovali políciu na ktoromkoľvek oddelení alebo na čísle 158.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies