FOTO Polícia prosí svedkov, aby pomohli objasniť tragickú nehodu pri Slovenskéj Ľupči

NETKY.SK • 12 Apríl 2017, 15:06 • 2 min
FOTO Polícia prosí svedkov, aby pomohli objasniť tragickú nehodu pri Slovenskéj Ľupči

BANSKÁ BYSTRICA – Polícia v Banskej Bystrici žiada svedkov o pomoc pri vyšetrovaní tragickej dopravnej nehody, pri ktorej zahynul mladý vodič. Stala sa 5. apríla približne o 21.00 h v katastri obce Slovenská Ľupča na ceste I/66.

slovakia

left justify in out

Ako dnes TASR informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, 22-ročný vodič z Heľpy viedol motorové vozidlo Peugeot 406 v smere od Brezna na Banskú Bystricu. S vozidlom prešiel do protismeru, zišiel z cesty dolu svahom na trávnatý porast, kde po niekoľkých desiatkach metrov narazil do kmeňa stromu. Auto sa prevrátilo na strechu a skončilo v rieke Hron. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

 

"Prosíme svedkov dopravnej nehody, aby nám poskytli akékoľvek informácie, ktoré by nám pomohli nehodu objasniť, a teda, či od 4. apríla popoludnia do 5. apríla večera nezaznamenali rýchlu, agresívnu, nebezpečnú jazdu zeleného Peugeotu s breznianskym evidenčným číslom, či niekoho nepredbiehal, prípadne či niekto 4. apríla večer nepočul náraz alebo prechádzajúce vozidlo nezaznamenalo nejaký pohyb v okolí Hrona v mieste, kde sa stala nehoda. Je to na úrovni Biotiky. Rovnako aj iné okolnosti, ktoré by mohli s touto nehodou súvisieť," vyzvala Faltániová.

 

Svedkovia sa môžu ozvať telefonicky na číslo 158 alebo osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies