FOTO Polícia pátra po páchateľoch, ktorí ukradli fotoaparát za 1700 eur

NETKY.SK • 4 Marec 2015, 14:12 • 2 min
FOTO Polícia pátra po páchateľoch, ktorí ukradli fotoaparát za 1700 eur

BRATISLAVA - Polícia pátra po neznámych páchateľoch a žiada verejnosť o pomoc pri ich stotožnení v súvislosti s objasňovaním prečinu krádeže z 28. februára 2015.

slovakia

left justify in out

Doposiaľ neznámi páchatelia, dve ženy, v tento deň čase od 17.00 do 17.10 h v jednej z predajní rýchleho občerstvenia na Gorkého ulici v Bratislave odcudzili voľne zavesený na stoličke fotoaparát spolu s objektívom v celkovej hodnote asi 1700 eur. 
     

Prvá žena je vo veku približne 25 až 35 rokov, vysoká približne 165 až 175 cm, strednej postavy, mala kučeravé vlasy. Oblečenú mala sivú zimnú vetrovku, modré nohavice, svetlo hnedé topánky, cez telo mala prevesenú čiernu kabelku, na krku béžovú šatku.
     

Druhá je vo veku približne 30 až 40 rokov, vysoká približne 165 až 175 cm, strednej postavy, oblečenú mala čiernu dlhú zimnú vetrovku, čierno-biele karované nohavice, hnedé topánky, v rukách mala sivú dámsku kabelku, mala sivú vlnenú čiapku.
     

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli prispieť k vypátraniu podozrivých, je možné oznámiť na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.
     

TASR informoval Michal Szeiff z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona