FOTO Polícia pátra po nezvestnej 15-ročnej Scarlett Stolárovej

NETKY.SK • 26 Máj 2016, 10:43 • 2 min
FOTO Polícia pátra po nezvestnej 15-ročnej Scarlett Stolárovej

NITRA – Policajti pátrajú po nezvestnej 15-ročnej Scarlett Stolárovej. Polícia v Zlatých Moravciach prijala oznámenie o jej nezvestnosti v stredu 25. mája. Dievča odišlo v utorok 24. mája približne o 7.30 h do školy v Zlatých Moravciach, domov sa však už nevrátilo, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková.

slovakia

left justify in out

Scarlett Stolárová je 155 centimetrov vysoká, štíhlej postavy. Má dlhé čierne vlasy a hnedé oči. Naposledy mala oblečené modré rifle, bielu mikinu s kapucňou, čierne tenisky. Pri sebe mala zelenú tašku s bielym nápisom Puma. Polícia preverila viacero miest jej možného pohybu, avšak bezvýsledne. Akékoľvek informácie k pohybu alebo pobytu nezvestnej môžu občania podať polícii na telefónnom čísle 158, prípadne na najbližšom policajnom oddelení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies