FOTO Polícia pátra po neznámom páchateľovi, ktorý prepadol vinotéku v Bratislave

NETKY.SK • 31 Máj 2017, 12:49 • 2 min
FOTO Polícia pátra po neznámom páchateľovi, ktorý prepadol vinotéku v Bratislave

BRATISLAVA – Okresné riaditeľstvo Policajného zboru (PZ) Bratislava V pátra po doposiaľ neznámom páchateľovi, ktorý v máji prepadol vinotéku.

slovakia

left justify in out

"V tejto súvislosti sa obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení osoby," TASR informoval hovorca Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave Michal Szeiff.

 

Vo štvrtok (18.5.) krátko pred 16.00 h vošiel doposiaľ neznámy páchateľ do priestorov vinotéky na Romanovej ulici v Bratislave. Od zamestnankyne najprv požadoval nablokovanie fľaše vína, následne však vytiahol zbraň a žiadal peniaze. Zamestnankyňa mu z obavy o život a zdravie dala 150 eur. Páchateľ následne z miesta odišiel, nikto neutrpel zranenie.

 

Ako pokračoval hovorca, polícia hľadá osobu mužského pohlavia, strednej postavy, vysokú približne 180 centimetrov s krátkymi čiernymi vlasmi. Oblečenú mal tmavú bundu a modré rifle.

 

"V prípade, že občania majú informácie, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osoby na fotografiách, žiadame, aby sa s nimi obrátili na bezplatné číslo polície 158 alebo tak urobili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," vyzval hovorca.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies