FOTO Polícia pátra po mužoch, ktorí v bratislavskom obchode ukradli elektroniku

NETKY.SK • 10 Jún 2016, 19:42 • 2 min
FOTO Polícia pátra po mužoch, ktorí v bratislavskom obchode ukradli elektroniku

BRATISLAVA - Polícia pátra po troch mužoch, ktorí v predajni na Tuhovskej ulici v Bratislave ukradli elektroniku za asi 900 eur. Verejnosť žiada o pomoc pri ich identifikácii. K dispozícii má fotografie z bezpečnostnej kamery. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

slovakia

left justify in out

Ku krádeži došlo 24. apríla v čase medzi 15.45 až 16.25 h. Jeden z mužov je podľa záznamu z kamery strednej postavy vo veku od 25 do 35 rokov, vysoký je asi 180 centimetrov s nakrátko ostrihanými vlasmi tmavej farby. Oblečenú mal čiernu bundu, tmavomodré rifle, bledohnedé tenisky a na hlave mal slnečné okuliare čiernej farby.

 

Druhý muž je strednej postavy vo veku od 25 až 35 rokov, vysoký je asi 180 centimetrov, mal nakrátko ostrihané vlasy tmavej farby. Oblečenú mal bundu s kapucňou šedej farby so zelenými pásmi a tepláky šedej farby, modré tenisky, na hlave mal maskáčovú šiltovku a  cez rameno mal prevesenú tašku.

 

Tretí muž je tiež strednej postavy vo veku od 25 až 35 rokov, vysoký asi 180 centimetrov. Má nakrátko ostrihané vlasy tmavej farby a čiastočne zarastenú bradu. Oblečenú mal bielu bundu, čierne tričko, tmavomodré rifle a tmavé tenisky.

 

"V prípade, ak občania disponujú akýmikoľvek informáciami, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osôb na priložených fotografiách, žiadame, aby sa s nimi obrátili na bezplatné číslo polície 158 alebo tak urobili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," dodala Mihalíková.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona