FOTO Policajti vyšetrujú okolnosti krádeže, pátrajú po totožnosti osoby na záberoch z kamier

NETKY.SK • 12 Máj 2017, 12:59 • 2 min
FOTO Policajti vyšetrujú okolnosti krádeže, pátrajú po totožnosti osoby na záberoch z kamier

BRATISLAVA - Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V vyšetrujú okolnosti prečinu krádeže, ku ktorej došlo koncom mesiaca Apríl 2017 v jednom z obytných domov na Hálovej ulici.

slovakia

left justify in out

Podľa doterajších informácií dňa 29.04.2017 v čase medzi 04.00 – 04.57 h doposiaľ neznámy páchateľ poškodil vstupné dvere na jednom z obytných domov a vošiel do jeho vnútorných priestorov. Tam na jednom z poschodí poškodil dvere vedúce do spoločných bytových priestorov, odkiaľ odcudzil tam sa nachádzajúci bicykel zn. Specialized spolu s detskou sedačkou. Z miesta následne odišiel, pričom celková škoda spôsobená krádežou bola vyčíslená na cca. 250 ,- €.

 

V tejto súvislosti pátrajú po totožnosti osoby na priložených záberoch priemyselných kamier, ktorá by mohla napomôcť pri objasnení tohto skutku.

 

Akékoľvek informácie k totožnosti muža na priložených záberoch, k jeho súčasnému pohybu alebo pobytu nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle

polície 158, na čísle 09610 35 870, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies