FOTO Policajti vo Francúzsku opäť demonštrovali proti násiliu voči nim

NETKY.SK • 21 Október 2016, 11:30 • 2 min
FOTO Policajti vo Francúzsku opäť demonštrovali proti násiliu voči nim

PARÍŽ - Stovky francúzskych policajtov v noci nadnes znova demonštrovali v uliciach Paríža a ďalších miest, aby si vymohli lepšie financovanie a ochranu. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Vo štvrtok sa v uliciach Paríža a iných francúzskych miest opäť zišli stovky policajtov, ktorí obviňujú vládu z neschopnosti zabezpečiť dostatok prostriedkov na to, aby mohli riadne vykonávať svoje povolanie.

 

S predstaviteľmi policajných odborov sa v súvislosti s protestmi stretne na budúci týždeň aj francúzsky prezident Francois Hollande. S odborovými predákmi sa už zišiel minister vnútra Bernard Cazeneuve, ktorý im sľúbil, že od budúceho týždňa bude s jednotlivými policajnými jednotkami riešiť ich problémy.

 

Policajti vyjadrujú svoj hnev po množstve útokov voči nim, vrátane vybuchovanou policajných áut, ktoré údajne páchajú nefrancúzsky obyvatelia.

 



 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies