FOTO Policajti v Brezne zadržali muža a ženu s drogami

NETKY.SK • 10 Február 2017, 10:19 • 2 min
FOTO Policajti v Brezne zadržali muža a ženu s drogami

BANSKÁ BYSTRICA - Trestné stíhanie vo veci prečinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi začal policajný vyšetrovateľ v súvislosti s 29-ročným mužom a 21-ročnou ženou z Brezna.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Kováčiková, policajti u nich po prehliadke bytu na Novomestského ulici v Brezne, ako aj prehliadke dvoch osobných áut zaistili päť zatavených striekačiek s obsahom zatiaľ nezistenej bielej kryštalickej látky a ďalší podozrivý materiál.

 

"Všetky zaistené veci boli za účelom zistenia ich pôvodu zaslané na expertízne skúmanie," uviedla Kováčiková s tým, že ženu aj muža zadržali a umiestnili do cely predbežného zadržania. "V prípade, že expertíza potvrdí prítomnosť omamných a psychotropných látok, budú obidvaja pravdepodobne čeliť obvineniu z drogovej trestnej činnosti," dodala policajná hovorkyňa.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies