FOTO Nezvestnú 12-ročnú školáčku našli policajti zdravú v opustenej budove

NETKY.SK • 24 Február 2016, 11:56 • 2 min
FOTO Nezvestnú 12-ročnú školáčku našli policajti zdravú v opustenej budove

NITRA - Nitrianski policajti zrušili pátranie po nezvestnej 12-ročnej školáčke Viktórii Bužikovej.

slovakia

left justify in out

Dnes popoludní krátko po 15. hodine ju našli v blízkosti železničnej stanice v Nitre v opustenej budove. Podľa prvotných informácií je dievča zdravé a v poriadku, informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Božena Bruchterová. „Po vykonaní všetkých potrebných previerok k tejto udalosti bude dieťa odovzdané rodičom,“ skonštatovala Bruchterová.

 

Po nezvestnej školáčke policajti pátrali od utorka 23. februára. Viktória mala ísť popoludní do hudobného krúžku, kde však neprišla. Policajti od nahlásenia nezvestnosti prehľadávali rôzne miesta v Nitre a okolí. Prezreli vlakové a autobusové stanice, opustené budovy a pohostinstvá. Prešli niekoľko desiatok kilometrov popri rieke Nitra, kde prezerali breh a kroviny. Dnes od rána opäť pokračovali v pátraní. Preverili viacero osôb, pýtali sa ľudí na ulici, ale aj kamarátov, spolužiakov či príbuzných nezvestnej.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies