FOTO Policajti išli do rómskej osady zachraňovať týranú ženu, obyvatelia im rozbili autá

NETKY.SK • 4 Január 2018, 09:11 • 2 min
FOTO Policajti išli do rómskej osady zachraňovať týranú ženu, obyvatelia im rozbili autá

SMIŽANY - Na Silvestra bola do rómskej osady v Smižanoch na východe Slovenska privolaná policajná hliadka. Podľa telefonátu mal ženu napadnúť jej druh.

slovakia

left justify in out

Polícia SR na svojom Facebooku informovala, že po preverení oznámenia na mieste činu sa z davu prítomných obyvateľov osady rozbehol 17-ročný chlapec v podnapitom stave a s palicou v ruke udrel po kufri policajného auta - poškodil ho a rozbil zadné sklo. Následne bol predvedený na príslušné oddelenie.

 

 

Pri odchode druhej hliadky sa k nej priblížil samotný druh ženy, ktorá volala na políciu, a začal po policajnom aute búchať a kopať. Na aute vznikli preliačiny a škrabance. Aj on bol predvedený na oddelenie, no počas cesty na stanicu stihol poškodiť vnútornú kľučku dverí.

 

V súčasnosti prebieha proces vyčíslenia škody na oboch vozidlách a na základe toho sa rozhodne o ďalšom smerovaní vyšetrovania.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies