FOTO Pokutu zaplatil v minciach, ospravedlnil sa a vracia sa do Swindonu

NETKY.SK • 30 September 2015, 13:57 • 2 min
FOTO Pokutu zaplatil v minciach, ospravedlnil sa a vracia sa do Swindonu

LIVERPOOL - Brankár FC Liverpool Lawrence Vigouroux sa ospravedlnil za svoj kanadský žartík a naďalej bude hosťovať v druholigovom Swindone Town.

slovakia

left justify in out

Mladý futbalista dostal minulý týždeň od vedenia Swindonu pokutu 5000 libier (v prepočte cca 6750 eur) za neskorší príchod na tréning a v pondelok ju zaplatil - v jednopencových minciach.

 

 

 

Funkcionárom druholigistu sa jeho správanie nezdalo vtipné a vrátili ho do Liverpoolu. Dvadsaťjedenročný brankár sa však v utorok ospravedlnil, čo Swindon akceptoval a prijal ho späť do mužstva. "Lawrence sa vrátil naspäť s ospravedlnením a pokorou. Vie, že jeho konanie nebolo správne. Už sa ospravedlnil aj spoluhráčom. Verím, že v jeho mladom veku mu táto príučka pomôže, pretože je to skutočne talentovaný brankár," uviedol pre BBC tréner Swindonu Mark Cooper.

 

Vigouroux v aktuálnej sezóne odchytal deväť zápasov a Cooper s ním môže počítať aj na sobotňajší šláger proti Blackpoolu. "Dostane od nás druhú šancu. Uvidíme, ako sa jej chopí," dodal kouč.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies