FOTO Podrobnosti o návšteve Princa Harryho na Slovensku: Chľastal, stratil telefón a peňaženku!

NETKY.SK • 23 Jún 2014, 13:20 • 2 min
FOTO Podrobnosti o návšteve Princa Harryho na Slovensku: Chľastal, stratil telefón a peňaženku!

ŠTÚROVO – Prince Harry (29) bol na Slovensku! Zúčastnil sa svadby svojich priateľov - Alexandra Stavrosa (34) a Alexandry von Krockowej (29). Britský denník Daily Mail, teraz zverejnil fotografie zabávajúceho sa Harryho.

slovakia

left justify in out

Svadba sa konala v päťhviezdičkovom hoteli Chateau Belá pri Štúrove a zúčastnilo sa na nej 250 ľudí vrátane Harryho a jeho expriateľky Chelsy Davy (28). Tá sa podľa Daily Mailu od neho nepohla takmer celý víkend.

 

Princ Harry, ktorý je známy svojím divokým životným štýlom, sa potom dlhšiu dobu zhováral s neznámou brunetou v podivnej sukni. Údajne s ňou pil až do šiestej ráno na bare, kde si zabudol iPhone a peňaženku. Tie mu pred odchodom vrátil čašník Štefan Csontó, ktorý majiteľa spoznal podľa mena na kreditnej karte. „Keď som mu vrátil jeho veci, poďakoval mi a potriasol mi rukou,“ povedal Štefan.

 

Podľa ďalšieho nemenovaného čašníka, princ Harry aj dosť vypil: „Bar bol otvorený celú noc a objednávali si Krvavé Mary, 10, 11 naraz. Harry taktiež pil rum s Colou a objednával si aj vodku.“ Harry údajne zaspal aj pred autobusom, ktorý bol zaparkovaný priamo pred hotelom.

 

Svadba sa skončila v nedeľu, kedy o 11 dopoludnia podávali ešte brunch. Naspäť letel Harry lietadlom leteckej spoločnosti Ryanair.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies