FOTO Počas plavby v Karibiku záhadne zmizol Čech s dvoma deťmi, hľadajú ich už dva mesiace

NETKY.SK • 29 August 2017, 17:20 • 2 min
FOTO Počas plavby v Karibiku záhadne zmizol Čech s dvoma deťmi, hľadajú ich už dva mesiace

PRAHA – Český občan (50) sa plavil na jachte po Karibiku s dvoma malými synmi (5 a 3). Už dva mesiace sa však nevrátili domov a neprišla od nich žiadna správa.

slovakia

left justify in out

Peter s deťmi vyplával na plachetnici ANA z Panamy a potom bez stopy záhadne zmizli. Petrova manželka Iva (33) od neho dostala správu naposledy 30. júna. Mali smerovať na východ k súostroviu San Blas s medzizastávkou v Porto Belo.

 

Iva netuší, čo sa im mohlo prihodiť, jej muž je totiž skúsený jachtár a je si istá, že keby mal problémy, určite by jej dal vedieť. Petra dokonca hľadali aj jeho kamaráti jachtári.

V českých médiách sa polemizuje o tom, čo sa mohlo stať, za posledné mesiace sa v oblasti totiž nevyskytla ani žiadna búrka. Petrovi známi navyše tvrdia, že bol skúsený a na rozbúrenom mori by loď ovládol.


Na lodi sa zrejme stala nejaká nečakaná udalosť a ak sa Petrovi niečo stalo, o deti sa už dva mesiace nikto nepostaral. Je možné, že na lodi osameli bez vody a jedla.

 

Iva žije na Kostarike a stále verí, že sa jej rodina vráti. Po trojici pátra kolumbijská, kostarická aj panamská polícia. Ako súčasť pátrania vznikla ja facebooková stránka s informáciami o nezvestných. 


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona