FOTO Po zrážke vlaku s autom obvinili vodiča z prečinu ohrozenia

NETKY.SK • 15 December 2015, 16:39 • 2 min
FOTO Po zrážke vlaku s autom obvinili vodiča z prečinu ohrozenia

BRATISLAVA - Dopravná nehoda na chránenom železničnom priecestí sa stala v pondelok 14. decembra okolo 16:20 v obci Čierne v okrese Čadca.

slovakia

left justify in out

Ako informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, 57-ročný vodič riadil osobné motorové vozidlo Škoda Fabia po miestnej komunikácii a z doposiaľ presne nezistených príčin vošiel s vozidlom na železničné priecestie, kde do auta narazil osobný vlak.


Vodič vozidla Škoda Fabia sa po dopravnej nehode podrobil dychovej skúške, počas ktorej mu namerali 1,29 promile alkoholu v dychu. U 24-ročného rušňovodiča alkohol dychovou skúškou nezistili. Vodič auta utrpel iba ľahké zranenia. Hmotnú škodu predbežne vyčíslili na 16 500 eur. Policajti už obvinil 57-ročného muža z prečinu všeobecného ohrozenia. Obvinenému mužovi hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. Ďalšie okolnosti prípadu polícia vyšetruje.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies