FOTO Po predvolebnom zhromaždení Trumpa vypukli násilné potýčky, zatkli 20 ľudí

NETKY.SK • 29 Apríl 2016, 17:25 • 2 min
FOTO Po predvolebnom zhromaždení Trumpa vypukli násilné potýčky, zatkli 20 ľudí

COSTA MESA - Približne 20 ľudí skončilo vo väzbe v súvislosti s násilnými potýčkami, ktoré vypukli po predvolebnom zhromaždení Donalda Trumpa v Kalifornii. Informovala o tom dnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

K potýčkam medzi podporovateľmi a odporcami tohto uchádzača o republikánsku prezidentskú kandidatúru došlo vo štvrtok večer v meste Costa Mesa v kalifornskom okrese Orange.

 

Desiatky odporcov boli počas Trumpovho vystúpenia v miestnom amfiteátri pomerne pokojné. Po skončení zhromaždenia však vypukli násilnosti, ktoré sa rýchlo rozšírili aj do priľahlých ulíc. Miestna polícia zadržala asi dve desiatky ľudí.

 

Jednému z Trumpových podporovateľov skrvavili tvár, keď sa z miesta šarvátok pokúšal utiecť autom. Iný muž vyskočil na policajné auto, ktorému rozbil okná a preliačil kapotu. Ďalší demonštranti posprejovali policajné autá a tiež volebný stan, v ktorom prebiehalo Trumpovo zhromaždenie.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies