FOTO Pink sa stala dvojnásobnou matkou

NETKY.SK • 29 December 2016, 08:59 • 2 min
FOTO Pink sa stala dvojnásobnou matkou

LOS ANGELES - Americká speváčka Pink a bývalý motocyklový pretekár Carey Hart sa stali dvojnásobnými rodičmi.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročná interpretka priviedla v pondelok 26. decembra na svet syna, ktorému dali meno Jameson Moon Hart. Rodáčka z Doylestownu v Pennsylvanii, sa o šťastnú správu podelila prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila fotografie, na ktorých s manželom držia novorodeného chlapca. Dvojica, ktorá sa zosobášila v roku 2006, spolu vychováva aj päťročnú dcéru Willow Sage.

 

 

Jameson Moon Hart 12.26.16

Fotka uverejnená používateľom P!NK (@pink),

 

 

I love my baby daddy 💙

Fotka uverejnená používateľom P!NK (@pink),

 

Pink, vlastným menom Alecia Beth Moore, odštartovala hudobnú kariéru v dievčenskej skupine Choice. Po jej rozpade sa dala na sólovú dráhu a začala pracovať na prvej sólovej štúdiovke Can't Take Me Home (2000). Nasledovali nahrávky Missundaztood (2001), Try This (2003), I'm Not Dead (2006), Funhouse (2008) a The Truth About Love (2012). Medzi jej najznámejšie hity patria skladby There You Go, Get The Party Started, Just Like A Pill, Who Knew, U + Ur Hand, So What, Raise Your Glass, Fuckin' Perfect či Just Give Me A Reason (feat. Nate Ruess). Okrem toho je členkou dua You+Me, ktoré má na konte album Rose Ave. (2014). Získala napríklad tri Grammy alebo jednu Brit Award.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies