FOTO Pharrell Williams predáva svoj luxusný byt

NETKY.SK • 5 December 2015, 11:24 • 2 min
FOTO Pharrell Williams predáva svoj luxusný byt

MIAMI - Uznávaný hudobník a producent Pharrell Williams sa rozhodol predať svoj luxusný byt v Miami. Strešný byt sa nachádza na štyridsiatom poschodí Bristol Tower v Miami Beach. Toto úžasné sídlo predáva hudobník za 10,9 milióna dolárov.

slovakia

left justify in out

Toto rozprávkové sídlo ponúka naozaj všetko po čom túži vaša duša. V priestoroch prepychového bytu nájdede vlastné kino, aj bazén. Najfascinujúcejšie je však nádherný vyhľad na Miami Beach.

 

Prečo sa k tomuto kroku odhodlal nie je známe, ale všetci milovníci romantiky majú možnosť si kúpiť asi najkrajšiu vyhliadku na Miami Beach. Z bytu je vidieť na celé mesto, pláž a zátoku. Povolené je kúpanie aj pri mesiaci, pretože priamo na terase sa nachádza súkromný bazén.

 

Na svoje si prídu aj filmoví nadšenci. Do základného vybavenia spadá vlastné kino s luxusnými červenými sedadlami.

 

img

 

Priestory sú vhodné aj na organizovanie divokých večierkov. Vonku sa nachádzajú priestory na zábavu spojené s praktickou kuchynkou. Návštevníci si môžu vybrať jednu z piatich spální a šesť krásnych kúpeľní.

 

img

 

Hudobník sa pokúšal predať luxusné priestory pôvodne za 17 miliónov dolárov. Nakoľko záujemcov veľa nebolo, musel cenu za svoje luxusné sídlo dvakrát znížiť.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona