FOTO Peter Bič Project pracujú na novom videoklipe

NETKY.SK • 16 September 2015, 10:41 • 2 min
FOTO Peter Bič Project pracujú na novom videoklipe

BRATISLAVA - Slovenská skupina Peter Bič Project začala v utorok v spolupráci s vydavateľstvom Kali Records nakrúcať videoklip k titulnej piesni z ich albumu Just a Story.

slovakia

left justify in out

O scenár a réžiu videoklipu sa postarali rapper Kali, speváčka Claudia a ich manažér Miroslav Čimo, kameramanom je Dušan Krajčovič. Tvorcovia sa v klipe pokúšajú zachytiť jednoduchý príbeh medzi dvoma ľuďmi, ktorý sa však nemá stať niečím trvalým, ale zostáva o to intenzívnejším zážitkom na jednu noc.

 

Videoklip nakrúcali v hoteli v centre Bratislavy a v ateliéri Refinery Gallery vo Vlčom hrdle a okrem členov kapely si v ňom zahrali i majster Slovenska, Európy a vicemajster sveta v salse Mário Lopéz s partnerkou Silviou.

 

Peter Bič Project si prácu na klipe užívajú plnými dúškami. „Utorok sme si užili, aj keď to bolo dosť únavné, ako každé točenie, ale treba povedať, že s týmto tímom sa točí skvele, pretože presne vedia, čo od nás chcú,“ poznamenala speváčka Peter Bič Projectu Dáša Kostovčíková v rozhovore pre agentúru SITA. Klip by mal uzrieť svetlo sveta začiatkom novembra.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies