FOTO Pete Wicks zachránil pred zjedením aziatmi vyše 170 psov: Spôsob, akým vrteli chvostíkmi, mi zlomil srdce

NETKY.SK • 6 December 2017, 06:00 • 2 min
FOTO Pete Wicks zachránil pred zjedením aziatmi vyše 170 psov: Spôsob, akým vrteli chvostíkmi, mi zlomil srdce

NAMYANGIU - Hviezda z reality show The Only Way Is Essex , Pete Wicks ukázal citlivejšiu stránku svojej osobnosti. Cestoval do Južnej Kórey, kde spolu s Medzinárodnou humanitárnou organizáciou, zatvoril jednu zo 17-tisíc fariem, ktoré chovajú psy na mäso.

slovakia

left justify in out

Pred zjedením zachránili z farmy v meste Namyangju vyše 170 psov vrátane šteniatok. Wicks 13 mláďat previezol dokonca aj v osobnej batožine, len aby ich dostal do bezpečia.

 

„Videl som tú hrôzu na vlastné oči, bol to pre mňa jeden z najviac emocionálnych zážitkov v mojom živote. Milujem svojho psa Erica celým svojím srdcom. Pomyslel som si, ako by trpel, keby na takomto mieste musel stráviť čo i jediný deň,“ povedal Wicks pre The Sun.

 

 

„Niektorí z psíkov, s ktorými som sa stretol, boli pochopiteľne vystrašení pretože videli krutú stránku ľudí. Avšak prekvapilo ma, že napriek tej hrôze boli mnohí z nich priateľskí. Spôsob, akým vrteli chvostíkmi, mi zlomil srdce,“ dodal.

 

 

Last week @guidedogsuk training centre @guidedogsredbridge - can’t beat a day spent with puppies! 😍🐶

A post shared by Pete Wicks (@p_wicks01) on

 

Svojich milión fanúšikov na Instagrame vyzval, aby podporili aktivity Humane Society International, ktorá bojuje za práva zvierat.

 

„Žiaden počet slov alebo obrázkov by nedokázal opísať bolesť a utrpenie, ktoré som dnes videl. S vašou pomocou toto môžeme ukončiť,“ napísal k jednému z príspevkov.

 

 

Mnoho ľudí vrátane Wicksovej fanúšikovskej armády podpísalo petíciu proti vykorisťovaniu a jedeniu psov, ktorá bude predložená juhokórejskej vláde.

A čo kravy, sliepky a prasiatká? 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies