FOTO Pedofil poslal za mreže svoje zdrogované dvojča! Opantal nie len svojho brata, ale aj dozorcov

NETKY.SK • 21 Február 2018, 10:57 • 2 min
FOTO Pedofil poslal za mreže svoje zdrogované dvojča! Opantal nie len svojho brata, ale aj dozorcov

LIMA - Peruánske úrady znova dolapili odsúdeného muža Alexandra Delgada, ktorý im utiekol priamo spod nosa a do cely poslal svojho zdrogovaného brata, dvojča. Slobodu si užíval viac ako rok.

slovakia

left justify in out

Alexander Delgado, ktorého peruánsky súd odsúdil za sexuálne zneužívanie detí a lúpeže na celých 16 rokov, vypiekol nielen z dozorcami, ale aj s vlastným bratom Giancarlom. Ten ho prišiel navštíviť do väznice Piedras Gordas ešte minulý rok, no ani len vo sne by ho nenapadlo, ako toto stretnutie dopadne. Alexander svojmu bratovi podal drogy, prezliekol ho a nepozorovane vykročil na slobodu, pričom svojho brata poslal za mreže.

 

Keď sa Giancarlo prebral, žiadal o svoje okamžité prepustenie. Keď mu polícia odobrala otlačky prstov a potvrdila sa jeho verzia, zostal vo väzení pre podozrenie, že s bratom spolupracoval a pohol mu utiecť. To sa však nepreukázalo a Giancarla nakoniec prepustili.

 

Až po 13 mesiacoch sa polícii podarilo Alexandra opäť dolapiť v meste Callao potom, čo ministerstvo vnútra na jeho hlavu vypísalo tučnú odmenu. Onedlho na to, sa prihlásilo viacero svedkov, ktorí políciu informovali, kde sa väzeň na úteku nachádza. Dnes si Alexander ďalej odpykáva svoj trest za mrežami. Po svojom opätovnom zatknutí sa Delgado pre miestne média vyjadril, že využil svojho brata, pretože neskonale túžil vidieť svoju matku. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies