FOTO Pátranie na Dunaji po ekonómovi Martinovi Filkovi pokračuje: Srdcervúci odkaz od Kažimíra

NETKY.SK • 29 Marec 2016, 15:29 • 2 min
FOTO Pátranie na Dunaji po ekonómovi Martinovi Filkovi pokračuje: Srdcervúci odkaz od Kažimíra

BRATISLAVA - Pátracia akcia na Dunaji po nezvestnom mužovi pokračuje. Záchranné zložky ju stopli v pondelok v noci, v teréne sú dnes od rána opäť policajti z poriečneho oddelenia a záchranári. Zatiaľ je to podľa bratislavskej krajskej policajnej hovorkyne Tatiany Kurucovej bez úspechu.

slovakia

left justify in out

Má ísť o šéfa Inštitútu finančnej politiky (IFP) pri ministerstve financií Martina Filka, ktorý je nezvestný od pondelkového podvečera (28.3.). V blízkosti bratislavskej Micherovej zátoky ho mal strhnúť prúd po tom, čo sa prevrátil v dvojkajaku ešte s jedným mužom, ktorý sa zachránil.

 

Filko bol počas druhej Ficovej vlády hlavný ekonóm ministerstva financií a riaditeľ Inštitútu finančnej politiky. V rokoch 2008 až 2010 bol poradcom vtedajšieho ministra financií Jána Počiatka, neskôr bol aj poradcom premiérky Ivety Radičovej a jeho meno sa po voľbách spájalo aj s ministerskou stoličkou v zdravotníctva.

 

Minister financií Peter Kažimír zverejnil na svojom twitteri srdcervúci odkaz.

 

 

 

Kajak sa mal prevrátiť krátko pred 17.00 h v smere od bratislavského Prístavného mosta na Slovnaft. Na mieste zasahovali hasiči s člnovou technikou, potápačská skupina a policajti.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies