FOTO Pastva pre oči! Umelec vytvára drobné kvetinové dekorácie v tvare hmyzu

NETKY.SK • 4 Október 2017, 13:00 • 2 min
FOTO Pastva pre oči! Umelec vytvára drobné kvetinové dekorácie v tvare hmyzu

Japonský umelec realizuje svoju kreativitu neobvyklým spôsobom.

slovakia

left justify in out

V poslednom období sa aj vďaka moderným technológiám a sociálnym sieťam stretávame s čoraz rozmanitejšími podobami umenia a ľudskej kreativity. Fantázia nepozná hranice a vždy bude možné objaviť niečo nové, inú, doposiaľ neprezentovanú techniku.

 

To potvrdzuje aj japonský umelec Raku Inoue, ktorý sa rozhodol, že sa začne venovať floristike. Nie však tej tradičnej, na akú sme zvyknutí. Vytvára drobné dekorácie z lupienkov, malých kvietkov, trávy, machu a rôzneho iného, čisto prírodného, materiálu. Pod jeho rukami tak vznikajú nádherné pestrofarebné dielka, ktoré nám dokazujú, že príroda je skutočne dokonalá.

 

Raku Inoue sa síce narodil v Japonsku, no momentálne žije a tvorí v Montreale. Jeho práca však fascinuje ľudí po celom svete. Pod vlastnou značkou Reikan Apparel prezentuje svoju kreativitu aj na sociálnych sieťach, kde má tisíce fanúšikov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies