FOTO Pár odišiel z IT firmy, teraz cestuje po svete a živí sa sexom

NETKY.SK • 8 Február 2018, 14:29 • 2 min
FOTO Pár odišiel z IT firmy, teraz cestuje po svete a živí sa sexom

Kim ( 23) a Paulo (28) sa zamilovali na párty, kde sa nejako dostali do postele aj s treťou osobou. Odvtedy sú nerozlúčna dvojica s otvoreným vzťahom, možno až moc otvoreným...

slovakia

left justify in out

Spájajú ich rovnaké hodnoty. Obaja sú extroverti, radi cestujú a jedného dňa by sa chceli uchytiť v porno priemysle. Začalo to pomerne nevinne. Svoje intímne chvíľky si zatáčali na videá pre vlastné účely, neskôr im ale napadlo, že to zverejnia online. Založili si aj vlastnú stránku Mysweetapple, kde za hodinu videa kasírujú 3,50 libry. "Exkluzívnejší" obsah predávajú drahšie.

 

Z takto zarobenýcjh peňazí cestujú po svete. Navštívili Španielsko (vrátane všetkých Kanárskych ostrovov), Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Grécko, Čierna Hora a v súčasnosti sú v Argentíne. Samozrejme všade natáčajú nové videá.

 

 

Za "ľúbenie sa" na verejnosti dostali v Benátkach pokutu a potyčky s políciou mali aj vo Francúzsku. Ale ako sami povedali, nehanbia sa za to.

 

Svoj biznis chceli spočiatku pred rodinou a kamarátmi tajiť. Jedného dňa sa zobudili s SMS-kou od jedného známeho: "Vieme to." Najskôr ich to zobralo a vydesili sa. Išli sa opiť na pláž a celý deň o tom rozmýšľali. Potom prišli na životnú filozofiu: "Potom nás to nakoplo. Prečo by sme sa mali starať o to, čo si kto myslí, keď žijeme život o akom sme vždy snívali?" uviedla Kim pre Striplv.com.  

 

 

Pred tým, ako sa nechali zlákať ľahkou prácou, boli obaja zamestnaní v IT firme. Takýto zvrat asi nikto nečakal.

 

"Radi ukazujeme nový, moderný druh životného štýlu, v ktorom máme otvorený vzťah a cestujeme po celom svete. Máme niekoľko zárobkových činností  a každý deň máme šťastný deň," dodala. Ďalej každému odporúčila, aby zahodil predsudky a následoval svoju fantáziu. "Vždy, keď cestujeme do novej krajiny, objavujeme nové scenáre, nové návyky a sexuálne dobrodružstvo začína znova."

 

 

Hello, world! #WeFuckEverywhere

A post shared by MySweetApple (@mysweetapplelive) on

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies