FOTO Otrasný inzerát: Utečenec predával eBayi svoje dieťa

NETKY.SK • 31 Október 2016, 14:18 • 2 min
FOTO Otrasný inzerát: Utečenec predával eBayi svoje dieťa

DUISBURG – Sýrski utečenci pobúrili ľudí po tom, čo sa údajne snažili predať svoju dcérku na e-bayi za 5-tisíc eur.

slovakia

left justify in out

Otec dieťaťa zavesil inzerát na aukčný web eBay. O dievčatku sa písalo, že sa volá Maria a žije v nemeckom Duisburgu. V inzeráte boli aj fotografie a popis: „40-dňové dieťa, volá sa Mária, na predaj.“

 

img

 

Inzerát ihneď pobúril ľudí na internete. Administrátor eBayu ho po pol hodine stiahol. Spoločnosť následne informovala políciu. „Sťažovalo sa nám veľa užívateľov, a tak sme konali. Vyšetrovateľom poskytujeme všetky dostupné informácie,“ povedal hovorca eBayu Pierre Du Bois.

 

Polícia rodičov dieťaťa ihneď vypátrala a zistila, že ich dieťa je zdravé a v poriadku. Polícia prehľadala byt 28-ročného muž a 20-ročnej ženy a zistili, že bývajú ešte s ďalšími členmi rodiny.

 

Polícia potvrdila, že IP adresa, z ktorej bol inzerát vytvorený sa zhoduje s ich IP adresou. Obaja rodičia však tvrdia, že inzerát nezverejnili.

 

Polícia im dieťa odobrala a dala do náhradnej starostlivosti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies