FOTO Otec strápnil svoju dcéru pred celým svetom, napodobňuje jej selfie

NETKY.SK • 28 Jún 2016, 18:15 • 2 min
FOTO Otec strápnil svoju dcéru pred celým svetom, napodobňuje jej selfie

LONDÝN – Máloktorí rodičia majú pochopenie pre selfie svojich detí. Tento otec začal svoju dcéru epicky trolovať tým, že napodobňuje jej fotografie vrátane pózy, oblečenia či filtrov.

slovakia

left justify in out

Vtipkovať začal, keď sa Cassie Martin rozhodla použiť filter, ktorý vo vlasoch doplní listy. Fotka v prevedení jej otca, ktorý si navyše dokreslil aj tetovanie, vyzerá veľmi komicky.

 

img

 

Cassie to našťastie pochopila ako vtip a obrázok svojho otca nahrala na Imgur. Rodič si vyslúžil množstvo komentárov a pochvál.

 

Toto však nebol jediný prípad, keď sa rodičia pokúšali vcítiť do kože svojich detí. Napríklad študentka Emily Musson chcela na sociálnej sieti zdieľať selfie so svojim novým priateľom, no romantický status jej zničili vlastní rodičia.

 

img

 

"Moji rodičia sú pravdepodobne na drogách. Myslím, že toto nie je sranda, ak má niekto cez 30,“ napísala k fotkám rodičov Emily.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies