FOTO Otec Meghan Markleovej spôsobil škandál, veľkej svadby sa preto nezúčastní!

NETKY.SK • 15 Máj 2018, 10:19 • 2 min
FOTO Otec Meghan Markleovej spôsobil škandál, veľkej svadby sa preto nezúčastní!

Thomas Markle sa napriek pôvodným plánom ostro sledovanej svadby svojej dcéry nezúčastní, nechce byť hanbou po škandále, ktorý spôsobil.

slovakia

left justify in out

Kráľovský pár princ Harry a herečka Meghan Markleová sa majú zosobášiť už túto sobotu. Ich svadba púta pozornosť celého sveta aj preto, že v porovnaní s inými kráľovskými svadbami na britskom dvore bude o čosi menej tradičná.

 

Tejto veľkej slávnosti sa mal pôvodne zúčastniť aj Thomas Markle, otec nevesty Meghan Markleovej, ktorý ju mal priviesť k oltáru napriek tomu, že žije v ústraní v USA a už roky netvorí pár s jej matkou. Tieto plány však nečakane narušil škandál, ktorý Markle vyvolal, keď si nechal platiť za fotografie pre bulvárne periodiká. Meghan a princ Harry musia preto na poslednú chvíľu meniť plány.

 

Nedávno sa vo viacerých médiách objavili fotografie nevestinho otca, ako sa pripravuje na svadbu, necháva si brať miery na oblek či listuje v novinách, kde sú zábery jeho dcéry. Pôvodne sa hovorilo, že ide o fotografie od paparazzov, no ako sa ukázalo, muž si za nich nechal od novín zaplatiť. Po tom, ako nepríjemný incident vyplával na povrch, Markle sa rozhodol, že sa svadby nezúčastní, aby nepriviedol do rozpakov svoju dcéru ani kráľovskú rodinu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies