FOTO Opitý šofér spôsobil poriadnu melu na ceste

NETKY.SK • 4 Júl 2016, 16:14 • 2 min
FOTO Opitý šofér spôsobil poriadnu melu na ceste

BRATISLAVA/KOŠICE – Poriadnu melu na ceste spôsobil v sobotu v Rožňave opitý 26-ročný Moldavčan. Vodič Opla Vectra pri vychádzaní na hlavu cestu nedal prednosť 75-ročnému vodičovi Fiatu Punto a narazil do neho.

slovakia

left justify in out

Fiat po zrážke prešiel do protismeru, kde sa zrazil s protiidúcim Citroënom C4, ktorý šoféroval 19-ročný Rožňavčan. Vodič Opla pokračoval v jazde a narazil do semaforu. Auto po náraze odhodilo do protismeru, kde sa následne zrazilo s Peugeotom 206, za volantom ktorého sedel 34-ročný vodič. Ako informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, vodič Citroënu a jeho rovnako stará spolujazdkyňa skončili s ľahkými poraneniami. Vodič Opla mal 1,38 promile alkoholu, obvinili ho z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Škody na autách a na semafore zatiaľ nie sú vyčíslené.


Až dvojročné väzenie hrozí 61-ročnému vodičovi nákladného auta, ktorého policajti zastavili v Kráľovskom Chlmci. Vodič nielenže nafúkal 1,71 promile, navyše mal aj zakázané dva roky šoférovať. Nezodpovedný šofér si tak okrem obvinenia z jazdu pod vplyvom alkoholu vyslúžil aj obvinenie z marenia výkonu úradného rozhodnutia.


Poriadne opitý bol aj 46-ročný šofér Fordu Mondeo, ktorého v sobotu večer kontrolovali policajti na Soroške. Mal 2,9 promile. V nedeľu dopoludnia zase medzi obcami Zemplínsky Branč a Novosad chytili 43-ročného muža na babete. Vodičský preukaz nevlastní a nafúkal 1,06 promile. Vyše 1,8 promile mal zase 33-ročný vodič, ktorého hliadka zastavila medzi obcami Poráč a Rudňany. Ani títo vodiči sa nevyhli obvineniam.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona