FOTO Opití šesťdesiatnici za volantom vyčíňali na cestách

NETKY.SK • 25 Október 2016, 11:09 • 2 min
FOTO Opití šesťdesiatnici za volantom vyčíňali na cestách

BRATISLAVA – Dvoch opitých šesťdesiatnikov za volantom chytili policajti v pondelok v bratislavskej Petržalke. Šesťdesiatročný Jozef na Alfe Romeo vyčíňal podvečer na parkovisku na Gercenovej ulici.

slovakia

left justify in out

Najskôr narazil do suzuki a potom do mercedesu, ktorý po náraze ešte narazil do peugeotu. Vodič pokračoval v jazde a v zákrute na Zadunajskej ceste ešte narazil do audi a nissanu. Auto zastavil až na neďalekom parkovisku, kde ho zadržal svedok. Ako informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, privolaní policajti mu namerali 1,96 promile alkoholu. Škody, ktoré napáchal, presiahli 2 660 eur.

 

O rok staršia vodička Fabie v pondelok ráno na Beňadickej ulici prešla do protismeru a narazila do zaparkovanej Dacie Logan, tá do stojaceho prívesu a ten ešte do VW Passat. Vodičku policajti zastavili až na blízkom parkovisku, nafúkala vyše 1,3 promile. Za takýto čin už bola nedávno odsúdená.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona