FOTO Opäť sa zmenil: Boris Kollár dovolenkuje s exmilencom Marianny Ďurianovej

NETKY.SK • 9 August 2016, 10:50 • 2 min
FOTO Opäť sa zmenil: Boris Kollár dovolenkuje s exmilencom Marianny Ďurianovej

MIAMI – Kedysi plnil stránky bulvárnych denníkov na Slovensku, ale odišiel a dnes si na neho spomenie iba málokto. Lámač ženských sŕdc, ktorému podľahla aj Marianna Ďurianová (39) sa za posledné roky poriadne zmenil. Reč je o hotelovom magnátovi, Američanovi s gréckymi koreňmi a bývalému majiteľovi HC Slovan Bratislava Ericovi Assimakopoulosovi (45).

slovakia

left justify in out

Eric Assimakopoulos na Slovensku vystriedal mnoho žien vrátane rosničky Andrei Ušiakovej alebo moderátorky Marianny Ďurianovej. Minulý rok sme vás informovali o tom, že sa objavil v americkej televízii a zmenil sa na nepoznanie.

 

 

 

Teraz sa s Assimakopoulosom stretol na Miami Boris Kollár a vyzerá to tak, že Američan na sebe zamakal a zhodil zopár kíl. „Včera som sa stretol v Aventure s Ericom Assimakopolosom. Príjemne posedenie s priateľom,“ napísal Kollár na svojom facebookovom profile.

 

 

 

Kollár doplnil aj vtipnú príhodu: "No a konečne už viem kto bude novy prezident USA prezradil mi to jeho syn Alex on v tom už ma jasno. Povedal mi: „Ty to nevieš? No predsa ten McDonald Trump.“ Skoro som si cvrkol, samozrejme že McDonald musí vyhrať lebo ho máju radi všetky deti. ( mimochodom úplne nezdravé -ale čo už )... Tak svet priprav sa na hranolkára Trumpa! Je rozhodnuté .“

 

 

 

Eric Assimakopoulos má dve deti so Slovenkou Adrianou Laukovou a ešte jednu dcéru z predošlého vzťahu.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies