FOTO a VIDEO OKLAMČÁK, ŠMAHEL, HAYDU, ŠUVADOVÁ a GOLONKA na OSCAROCH

NETKY.SK • 27 Február 2017, 09:45 • 2 min
FOTO a VIDEO OKLAMČÁK, ŠMAHEL, HAYDU, ŠUVADOVÁ a GOLONKA na OSCAROCH

LOS ANGELES/ŽILINA - Tento víkend bol v americkom meste Los Angeles v znamení udeľovania OSCAROV a ako je už známe, najviac ocenení získal príbeh o láske a ambíciách, muzikál La La Land, ktorý bol odmenený 14 nomináciami a stal sa jediným muzikálom s úspechom.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

No a v slovenskom meste Žilina v hoteli Holiday Inn sa uskutočnil deň predtým PLES "HOLLYWODSKÝCH FILMOVÝCH HVIEZD", ktorý sa  niesol tiež v duchu udeľovania OSCAROV. Pozvanie na tento výnimočný ples, okrem iných, prijala aj oscarová herečka Silvia Šuvadová, herečka Karin Haydu, model, moderátor, fitness tréner, herec Martin Šmahel a hokejová legenda Jozef Golonka. 

Moderátorom plesu "HOLLYWOODSKYCH FILMOVÝCH HVIEZD" bol známy krasológ, odborník na ženskú krásu, zakladateľ a organizátor MISS SLOVENSKO a ankety SLOVENSKÝ SLÁVIK Jozef OKLAMČÁK.

O dobrú zábavu na plese sa postarali VIVAS DANCE GROUP, skupina Thats Live a najmä členovia ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - Oklamčák show sport teamu, speváčky Melisa Rhei, Lívia Nagy Abaházi a saxofonista Pali Greksa.

A keďže sa tento ples niesol v duchu HOLLYWOODU a OSCAROV, tak na záver moderátor plesu, krasológ Jozef Oklamčák a herečka Karin Haydu vyhlásili slovenských OSCAROV. Za ženské osadenstvo, prítomné na plese, ju získala oscarová herečka Silvia Šuvadová a za mužov OSCARA dostal Martin Šmahel.

 

 

A pokiaľ chcete aspoň trošku zažiť atmosféru HOLLYWOODSKO - OSCAROVÉHO PLESU, tak si pozrite toto krátke video, ktoré natočil TV štáb KRÁĽOVSTVA LEVOV - ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies