FOTO OKLAMČÁK sa až pri šachovej partii rozhodol pre "levicu" NINU

NETKY.SK • 18 August 2015, 15:00 • 2 min
FOTO OKLAMČÁK sa až pri šachovej partii rozhodol pre "levicu" NINU

BRATISLAVA - V destinácii PARADISE JAO, medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu Jozef OKLAMČÁK, opäť vyberal delegátku na svetovú súťaž modeliek MISS MODEL OF THE WORLD 2015. Tentokrát to bol kasting, v rámci ktorej sa hľadala modelka, ktorá bude reprezentovať Slovenskú republiku, na tejto medzinárodnej súťaži krásy v Čine.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ako sme Vás už pred necelým mesiacom informovali, na podobnom kastingu Oklamčák vybral delegátku Českej republiky, ktorou sa stala ŠÁRKA MOHORKOVÁ.

 

Ostravčanke Šárke s výškou 182 cm a mierami 91 - 61 - 91, bude konkurovať na MISS MODEL OF THE WORLD 2015, slovenská modelka NINA RIHOVÁ s výškou 180 cm a ideálnymi mierami 90 - 60 - 90. Takže Jozef Oklamčák, ktorý je majiteľom licencie pre oba štáty, bude mať na tejto svetovej súťaži, dve konkurencie schopné delegátky.

 

Nina Rihová, ktorá v poslednom období žije v Paríži, pochádza z Prievidze a na rozdiel od českej modelky je tmavovláska. Špecialitou tohto výberu, okrem fototestov a chôdze na móle, v tomto prípade pri bazéne PARADISE JAO, bola šachová partia. Nina ju zvládla perfektne, a tak bolo rozhodnuté.

 

Slovenskú republiku, OKLAMČÁK PRODUCTION a ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA, bude na svetovej súťaži modeliek, MISS MODEL OF THE WORLD 2015 v Čine, reprezentovať "levica" NINA RIHOVÁ.

 

Ako sme sa dozvedeli od zakladateľa, spoluorganizátora MISS SLOVENSKO a prezidenta ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozefa Oklamčáka, „v tomto roku sa mi podarilo vybrať dve konkurencie schopné modelky, za Českú i Slovenskú republiku. Teší ma, že sú to dva odlišné tipy a sú BLACK - WHITE, čiže jedna blond a druhá tmavá. Jednoducho do Číny v tomto roku vydelegujem dve krásne modelky "so srdcom leva" - ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA,  jednoducho, dve životaschopné " levice" modelky. Totiž Nina po Šárke je ďalšou členkou "rodiny levou."

 

Keď chcete spoznať slovenskú delegátku na MSS MODEL OF THE WORLD 2015 v Čine pozrite si fotogalériu.

 

Čo je a kto je... ČESKOSLOVENSKÝ LEV - Oklamčák show sport  team, sa dozvieta na:  www.ceskoslovenskylev.com




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies