FOTO Octavia na českej diaľnici D6 zmietla posádku havarovaného auta: Jeden mŕtvy, piati zranení

NETKY.SK • 5 December 2016, 12:40 • 2 min
FOTO Octavia na českej diaľnici D6 zmietla posádku havarovaného auta: Jeden mŕtvy, piati zranení

KLADNO - Vodička octavie zmietla posádku Citroënu, ktorý dnes ráno okolo 06.00 h SEČ havaroval na zľadovatenej diaľnici D6 pri stredočeskej obci Braškov v okrese Kladno. Zomrel jeden človek a ďalší utrpel vážne zranenia.

slovakia

left justify in out

Vodič citroënu a spolujazdec vystúpili po havárii z vozidla, aby mohli zabezpečiť miesto dopravnej nehody. V tej chvíli však do nich narazila vodička octavie, opísala tragickú situáciu policajná hovorkyňa Michaela Nováková.

 

Privolaný lekár však mohol už iba konštatovať smrť jedného z mužov, informoval server Novinky.cz.

 

Diaľnica v smere na Prahu bola uzavretá, nehodu vyšetrujú kriminalisti. Vodička octavie sa psychicky zrútila a je v starostlivosti psychologičky hasičov.

 

Cesty na celom území Česka sú zjazdné, ale potrebná je zvýšená opatrnosť. Niekde sa tvoria hmly, inde vozovky pokrýva ujazdený sneh.

 

Dopravu pri Prunéřove, časti mesta Kadaň, komplikuje hromadná nehoda nákladných a osobných áut.

 

V Libereckom kraji môžu cesty namŕzať pre veľmi nízke teploty. V osade Jizerka, ktorá je strediskom letnej aj zimnej turistiky, bolo nameraných mínus 19,9 stupňa Celzia.

 

Cesty v Moravskosliezskom kraji sú síce zjazdné, ale namrznuté.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona