FOTO Obliekli sa ako členovia Mayweatherového tímu: Mali najlepšie miesta vedľa celebrít

NETKY.SK • 5 Máj 2015, 15:47 • 2 min
FOTO Obliekli sa ako členovia Mayweatherového tímu: Mali najlepšie miesta vedľa celebrít

LAS VEGAS – Dvaja Welšania sa rozhodli, že si pozrú boxerský zápas medzi Floydom Mayweatherom a Mannym Pacquiaom z tých najlepších miest. Nechceli však platiť obrovské peniaze za lístky pri ringu.

slovakia

left justify in out

Ifran Ahmed (29)  a Chris Stowe (30) si obliekli šuštáky a šiltovky aké nosia aj ľudia z tímu Floyda Mayweathera, zamiešali sa medzi nich a zápas v hoteli MGM Grand v Las Vegas sledovali z miest v hodnote takmer 900-tisíc eur.

 

 

Dvojica sedela medzi svetovými celebritami ako Justin Bieber, Mark Wahlberg, Nicole Scherzinger, Paris Hilton, P. Diddy a Sting. Všetci si mysleli, že patria k tímu Floyda Mayweathera.

 

 

 

 

Ako sa tam dostali?

Keď okolo nich prechádzal Mayweather so svojím tímom ľudí smerom k ringu, zamiešali sa nakoniec celej skupiny. „Bola to neskutočná noc. Všetci k nám boli veľmi priateľskí pretože si mysleli, že sme milionári,“ povedal Ifran pre britský denník The Sun a dodal: „Kúpili sme si lacné lístky a obliekli sa do „kostýmov“. Keď okolo nás prechádzal Floydov tím, využili sme ich a dostali sme sa k ringu.“

 

img

 

Ifran mal na hlave čiapku s písmenami TBE – The Best Ever (Najlepší, akí tu kedy bol) a Chris mal čiapku TMT – The Money Team (Tím Money, Money je Mayweatherova prezývka – pozn.). Na šuštákoch mali obaja nápisy Mayweather Promotions.

 

img

 

V "zápase storočia" zvíťazi Floyd Mayweather, ktorí získal titul absolútneho majstra sveta vo welterovej hmotnostnej kategórii. Výrok rozhodcov bol po 12 kolách jednomyseľný v pomere 116:112, 116:112 a 118:110. Mayweather doposiaľ v profiringu vyhral všetkých 48 súbojov. Šampión organizácie WBO Pacquiao do soboty nastúpil v kariére na 63 súbojov a prehral päťkrát. Mayweather dostal za zápas 180 miliónov dolárov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona