FOTO Nudila ich práca, tak začali cestovať: Manželia tým zarábajú tisíce!

NETKY.SK • 2 August 2018, 06:00 • 2 min
FOTO Nudila ich práca, tak začali cestovať: Manželia tým zarábajú tisíce!

Jonathan (33) a Kach (30) žijú sen každého človeka! Cestujú po svete a pritom zarábajú. Ako to dokázali?

slovakia

left justify in out

Manželia spoločne založili webové stránky, kde popisujú skúsenosti z ciest. Tie sa stali natoľko populárne, že už ani jeden z nich nemusí pracovať a môžu spoločne objavovať ďalšie skvelé miesta na planéte.

 

 

#California

Príspevok, ktorý zdieľa Two Monkeys Travel Group (@2monkeystravel),

 

Všetko začalo jednou cestou na Laos. Jonathan Howe pracoval v Anglicku ako architekt, avšak práca mu toľko nezarábala a tak sa rozhodol, že dá výpoveď a bude cestovať. Vydal sa teda na Laos, kde stretol Kach Medinu, ktorá predtým, než sa rozhodla objavovať svet, pracovala na Strednom východe v bezpečnostnej firme. Avšak ani na jej výplatnej páske nebolo tak veľké číslo, aby ju prinútilo v práci zostávať.

 

 

Pár sa rozhodol, že precestuje svet spolu. Najprv sa vždy v každej krajine zdržali a pracovali tam, aby mali na cesty. Vo Vietname učenie angličtiny im pomohlo k tomu, aby mohli cestovať ďalej. Internet je v súčasnej dobe plný blogov, tak aj oni začali publikovať fotky na sociálnych sieťach a mapovať ich cesty.

 

 

V Peru v roku 2014 založili blog Two Monkeys Travel (Dve opičky na cestách). Ten sa razom stal populárny a v súčasnej dobe pre neho píše dvadsať ľudí. Blog im zarába okolo 80 000 eur ročne, čo je desaťkrát viac, ako mala Kach v bezpečnostnej firme. V roku 2016 sa v Anglicku konala svadba a v súčasnej dobe manželia žijú v Dominikánskej republike, kde bývajú na lodi.

 

 

Spolu s nimi tam žije aj kocúr, ktorý sa volá Captain Ahab, a ktorého manželia adoptovali na Floride. Našli ho v troskách po hurikáne Irma. "Adoptovali sme trojmesačné mačiatko, našli sme ho na Floride v troskách po hurikáne Irma a pomenovali sme ho Captain Ahab po kapitánovi lode Moby Dicka. Žije na palube s nami a dokonca má svoj vlastný pas s pečiatkami z každej krajiny, do ktorej sme sa plavili," povedala Kach pre DailyMail.

 

 

#KualaLumpur #Malaysia

Príspevok, ktorý zdieľa Two Monkeys Travel Group (@2monkeystravel),

 

A kam pôjde trojčlenná rodinka nabudúce? "Plánujeme zakúpiť aj väčší katamarán alebo trimarány, tak, aby sme mali viac priestoru k životu a trochu viac luxusu. Chceli by sme sa plaviť okolo sveta, pravdepodobne kúpime niekde kúsok zeme a postavíme si dom s výhľadom na more. Ktovie? Čas ukáže," dodala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies