FOTO Nový výzor Jima Carreyho vám vyrazí dych

NETKY.SK • 20 Máj 2017, 15:07 • 2 min
FOTO Nový výzor Jima Carreyho vám vyrazí dych

Jim Carrey má milióny fanúšikov po celom svete, ktorí pri ňom stoja vždy a za všetkých okolností. Bohužiaľ teraz sú všetci nervózny z jeho momentálneho vzhľadu. Nikto moc nechápe, prečo zo seba herec dobrovoľne robí starnúceho chlapíka s vizážou bezdomovca.

slovakia

left justify in out

Jeden z najslávnejších komikov na svete Jim Carrey vydesil snáď všetkých fanúšikov svojou najnovšiu fotkou, na ktorej vyzerá ako bezdomovec.

 

Hercovi je síce už päťdesiatpäť rokov, ale aj napriek tomu, keď chce, tak zo seba vie urobiť šviháka, ktorému by ste tipovali aspoň o desať rokov menej. Bohužiaľ v poslednej dobe si nejako veľmi obľúbil bradu, ktorá ho robí zbytočne starším. Jim hneď vyzerá, že by mu pokojne mohlo byť niečo cez šesťdesiat.

 

obrazok

 

Na druhú stranu je pravda, že sa herec stiahol do ústrania kvôli samovražde svojej bývalej priateľky Cathriony White. Rodina dievčaťa chcela totiž na hercovi vyryžovať pravdepodobne čo najviac peňazí, pretože sa ho pokúsili obviniť z toho, že za jej smrť môže on. Samozrejme, že to bol nezmysel a herec bol zbavený všetkých obvinení.

 

To ale nemení nič na tom, že by si všetci fanúšikovia priali, aby sa zase vrátil ten starý Jim Carrey, ktorého všetci milovali nielen pre jeho sexepíl. Vizáž bezdomovca mu rozhodne nesedí.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies