FOTO Nohy ako pavúk a viditeľné rebrá, pre Louis Vuitton je však príliš tučná

NETKY.SK • 23 Máj 2017, 18:01 • 2 min
FOTO Nohy ako pavúk a viditeľné rebrá, pre Louis Vuitton je však príliš tučná

TOKIO - Dánska modelka Ulrikke Høyer sa vzoprela útlaku vo svete modelingu a na sociálnych sieťach zverejnila ostrú kritiku vrátene chorých praktík, ktoré na mladých dievčatách páchajú.

slovakia

left justify in out

Minulý víkend bola vyradená zo show Louisa Vuittona v Japonsku, pretože je príliš tučná. Zmätená Ulrikke (20) následne pridala na Facebook a Instagram svoje fotografie v spodnom prádle s popisom „príliš tučná pre Louisa Vuittona.“

 

 

I just returned from Tokyo/Japan, where Louis Vuitton held a beautiful cruise show in Kyoto, I just never made it to Kyoto cause I was canceled for the show due to being ‘too big’. (I’m a size 34-36) Ashley Brokaw’s caster Alexia had said that there had been some problems during the fitting. According to her I had “a very bloated stomach”, “bloated face”, and urged me to starve myself with this statement “Ulrikke needs to drink only water for the next 24 hours”. I was shocked when I heard it. I woke up at 2am and was extremely hungry. The breakfast started at 6:30am – I had the absolute minimum. I was afraid to meet Alexia so my luck she didn’t arrive until 8am, when my plate was taken off the table. She said good morning to me and the other girls and looked at me, then down on my non-existent plate and up at me again. She was checking if I had been eating food. At 7pm my mother agent from Denmark called my to tell the sad news that Louis Vuitton had chosen to cancel me from the show without the refitting and that I was going to be sent back home. Not only did I have a belly, my face was puffy now also my back was a problem. I am glad I’m 20 years old with an elite sports background and not a 15 year old girl, who are new to this and unsure about herself, because I have no doubt that I would then have ended up very sick and scarred long into my adult life. TO READ THE FULL STORY CLICK IN MY BIO!!!!!!! #LVCruise2018 #mistreatmentofmodels #AshleyBrokaw #thefutureisfemale #sowhyeatingdisorders #youknowitstrue #shareifyoucare #jamespscully

Príspevok, ktorý zdieľa Ulrikke Hoyer (@ulrikkehoyer),

 

Fotografie dopĺňa dlhý text, v ktorom vysvetľuje nepríjemnú situáciu. Údajne jej bolo povedané, že má príliš nafúknuté brucho aj tvár a nasledujúcich 24 hodín môže piť iba vodu.

 

Pri pohľade na kostnaté dievča sa možno iba ironicky pousmiať. Ulrikke nosí veľkosť 34  a pred show zhodila ešte polovicu centimetra v bokoch, no nestačilo to a z prehliadky ju odvolali.

 

 

Bare legs warmer days #hownice

Príspevok, ktorý zdieľa Ulrikke Hoyer (@ulrikkehoyer),

 

 

Backstage moment just before @blumarine!! Thank you @amcasting @duffy_duffy @petros_petrohilos 🙋🏼

Príspevok, ktorý zdieľa Ulrikke Hoyer (@ulrikkehoyer),

 

 

Let's play😎 #beachball

Príspevok, ktorý zdieľa Ulrikke Hoyer (@ulrikkehoyer),

 

Dánska kráska nie je žiaden nováčik. Pracovala už pre viaceré veľké mená ako Stella McCartney, Chloé, Versace, Elie Saab, Jozef Lanvin, Kenzo a Valentino vrátane Luis Vuitton.

 

Ashley Brokaw, ktorá je zodpovedná za show, sa meno značky snažila zachrániť vyjadrením, nikto Ulrikke nepovedal, aby celý deň nejedla. Ďalej tvrdila, že všetkým dievčatám, ktoré vychádzajú z lietadla odporúčajú, aby nasledujúcich 24 hodín pili iba vodu, pretože po dlhom lete môžu byť dehydrované. 

 

Vyhodiť Ulrikke vraj vôbec nebol ich zámer a rátali s ňou, avšak keď prišla do Tokia, oblečenie, ktoré bolo pre ňu ušité v Paríži jej nepasovalo a nenašli už žiadny iný outfit. Ulrikke vraj zaplatili plnú sumu, akoby na prehliadke bola.

 

„Nie je to o tom, že ma vyhodili zo show, zažila som to už predtým (rovnako ako iné dievčatá), je to hra, niekedy ste hore a niekedy dole. Ale nemôžem akceptovať „normálne“ správanie niektorých ľudí. Teší ich, že majú moc nad mladými dievčatami a sú ochotní zájsť aj do extrémov a vyvolať v nich tak poruchu stravovania. Som rada, že už mám 20 rokov a nie som 15-ročné neisté dievčatko, pretože som si istá, že by som skončila chorá a vystrašená z dospeláckeho života,“ uviedla kráska napriek tomu, že týmto riskuje svoju kariéru a spoluprácu s veľkými značkami.

 

 

Yoooooooo 🖖🏼✌🏼️👐🏼 #allthembags

Príspevok, ktorý zdieľa Ulrikke Hoyer (@ulrikkehoyer),

 

 

Nu tager jeg ned til lidt varme 😎 #hejhej

Príspevok, ktorý zdieľa Ulrikke Hoyer (@ulrikkehoyer),

 

 

Peachin #juicyyyyy🍑

Príspevok, ktorý zdieľa Ulrikke Hoyer (@ulrikkehoyer),

 

 

Sundaymood #relaaaax 😌

Príspevok, ktorý zdieľa Ulrikke Hoyer (@ulrikkehoyer),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies