FOTO Nicki Minaj šokovala outfitom: Všetkým ukázala svoj prsník

NETKY.SK • 6 Marec 2017, 08:51 • 2 min
FOTO Nicki Minaj šokovala outfitom: Všetkým ukázala svoj prsník

PARÍŽ – V Paríži je momentálne v plnom prúde týždeň módy. Zaujímavé kreácie sa objavujú nielen na mólach ale aj medzi zúčastnenými. Medzi nimi vyčnievajú aj mnohé celebrity.

slovakia

left justify in out

V meste módy sa objavila aj rapperka Nicki Minaj, ktorá navštívila módnu prehliadku Haidera Ackermanna. Americká rapperka však zaujala viac ako samotná módna šou.

 

Minaj totiž prišla vo veľmi odvážnom outfite, ktorý prakticky odhaľoval jej celý ľavý prsník. Na ňom mala iba nálepku, ktorá zakrývala jej bradavku.

 

 

 

Peekaboo

Príspevok, ktorý zdieľa HIGHSNOBIETY (@highsnobiety),

 

Nicki tak napodobnila svoju kolegyňu Lil‘ Kim, ktorá prišla veľmi podobne oblečená na odovzdávanie cien na MTV VMA Awards v roku 1997.

 

 

 

Nicki Minaj, vlastným menom Onika Tanya Maraj, odštartovala kariéru mixtapeom Playtime Is Over (2007). Prvý album Pink Friday jej vyšiel v roku 2010 a v USA i vo Veľkej Británii zaň získala platinu. V roku 2012 vydala štúdiovku Pink Friday: Roman Reloaded, ktorá obsahuje napríklad hit Starships. Jej zatiaľ posledným albumom je The Pinkprint (2014). Ako herečka sa predstavila v snímkach Jedna za všetky (2014), Barbershop: The Next Cut (2016) a tiež prepožičala hlas Steffie v animáku Doba ľadová: Zem v pohybe (2012).

 

 

 

👅

Príspevok, ktorý zdieľa Nicki Minaj (@nickiminaj),

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona