FOTO NHL: Subban popestoval dojča, ktoré zasiahol puk

NETKY.SK • 10 Marec 2016, 11:18 • 2 min
FOTO NHL: Subban popestoval dojča, ktoré zasiahol puk

MONTREAL - Keď 21. februára počas otvoreného tréningu hokejistov Montrealu s dobrým úmyslom hodil puk do hľadiska, P.K. Subban sotva mohol tušiť, aký dramatický sled udalostí tým vyvolá.

slovakia

left justify in out

Cenný suvenír pôvodne chytal dospelák, zasiahol ešte ďalších dvoch ľudí, kým nešťastne pristál na hlavičke iba dvojmesačného dojčaťa. Kanadský obranca karibskej proveniencie sa v utorok stretol s rodinou dievčatka a na vlastnej koži sa presvedčil, že malinká je v poriadku. Malú Beatrice si jeden z najlepších bekov súčasnej NHL chvíľu dokonca popestoval.


"Na noc si ju nechali v nemocnici na pozorovaní," vravela jej mama Valerie Melochová, čo nasledovalo po úraze. Priznala, že ju prekvapil Subbanov záujem o zdravotný stav jej dcérky, ktorý sa rodinu bezodkladne snažil kontaktovať, keď sa dozvedel, čo sa prihodilo. "Aj som sa mu ospravedlnila, do čoho všetkého sa vlastne namočil a koľko negatívnej pozornosti na seba strhol pre túto udalosť. Uistil ma, že to nie je problém a najpodstatnejšie je, že dieťatko je v poriadku."


Že má Subban srdce na správnom mieste, ukázal okrem iného už vlani, keď sa v septembri zaviazal venovať montrealskej detskej nemocnici až desať miliónov amerických dolárov. Dvadsaťšesťročný zadák odohral v tejto sezóne 67 zápasov s bilanciou 6 gólov a 44 asistencií. Rodák z Toronta je zlatý olympijský medailista zo Soči 2014 a držiteľ Norrisovej trofeje určenej najlepšiemu obrancovi (2013). Informácie sú z webu nhl.com.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies