FOTO Nevesta nemala žiadne kamarátky a tak družičky nahradili muži

NETKY.SK • 3 Jún 2017, 15:16 • 2 min
FOTO Nevesta nemala žiadne kamarátky a tak družičky nahradili muži

Nevesta Rebeca Sinhara pochádza z Brazílie a celý život sa zaujíma o IT a techniku. Už počas štúdií boli v jej triede len 4 dievčatá a zostávajúcich 56 študentov v ročníkov boli chlapci. Rebeca potom začala pracovať ako počítačová inžinierka a kamošky nemala žiadne.

slovakia

left justify in out

Keď ste obklopená samými mužmi, je ťažké si nájsť nejakú kamarátku. Rebeca mala pred svadbou a chcela pekné fotky, aké videla u ostatných nastávajúcich neviest. Ako ich kamošky obdivujú zásnubný prstienok, spoločne si lakujú nechty, holia nohy a popíjajú drinky pred rozlúčkou pred slobodou.

 

obrazok

 

Ale ajhľa, ona kamošky nemala. Nemusela smútiť dlho. Jej kamaráti a kolegovia kamošky zastúpili a urobili všetko pre to, aby si posledné hodiny pred svadbou užila!

 

obrazok

 

Navliekli sa do ružových županov a všetky vyššie popísané činnosti kamošiek a družičiek s ňou absolvovali. Vznikli tak vtipné zábery a Rebeca má originálnejšie spomienky ako väčšina ostatných neviest.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies