FOTO Neuveriteľný príbeh lásky Inda a Švédky: Toto bol schopný urobiť, aby bol s milovanou ženou!

NETKY.SK • 30 Máj 2018, 13:00 • 2 min
FOTO Neuveriteľný príbeh lásky Inda a Švédky: Toto bol schopný urobiť, aby bol s milovanou ženou!

Tento príbeh znie ako scenár z nerealistického romantického filmu.

slovakia

left justify in out

Pradyumna Kumar Mahanandia sa narodil v roku 1949 v Indii rodičom z kasty takzvaných nedotknuteľných. Ľudia z tejto spoločenskej vrstvy v Indii, žiaľ, nedostávajú veľa príležitostí na vzdelanie či rozvoj.

 

V tejto časti sveta je zvykom, že sa po narodení dieťaťa veští jeho budúcnosť. Miestna jasnovidka však Kumarových rodičov mierne zmiatla, povedala totiž, že mu je súdená žena – hudobníčka z ďalekej krajiny narodená v znamení býka, ktorá bude vlastniť les. Samozrejme, obvykle sa nepočíta s tým, že by sa podobné astrologické predpovede naplnili, toto bol však špeciálny prípad.

 

Kumar sa živil ako pouličný umelec, ktorý kreslil portréty ľudí. V roku 1975 sa pri ňom zastavila krásna, pre neho veľmi exotická žena menom Charlotte. Bola z ďalekého Švédska a chcela si dať nakresliť portrét. Kumar bol z jej vyžarovania natoľko vyvedený z miery, že dokonalú podobizeň nebol schopný vytvoriť na prvýkrát. Navyše počas rozhovoru pri kreslení zistil, že 19-ročná Švédka sa narodila v znamení býka a dokonca vlastní les! Dohodli sa preto, že za ním príde aj na druhý deň.

 

Kumar dlho neotáľal a hneď sa Charlotte vyznal zo svojich citov. Po dokreslení celkovo troch portrétov spolu začali randiť. Tento románik trval tri týždne, potom sa mladá dievčina musela vrátiť späť do rodnej zeme. Kumar však cítil, že toto je príležitosť, na ktorú čakal celý život. Napriek strachu a pochybnostiam sa rozhodol predať celý svoj majetok a za získané peniaze si kúpil bicykel. Na tomto dopravnom prostriedku sa následne doviezol až do Švédska. Prešiel neuveriteľných 9600 kilometrov priamo za svojou vysnívanou ženou. Čoskoro sa konala svadba.

 

Dnes oslavujú Kumar a Charlotte 40 rokov manželstva. Majú spolu dve krásne deti a vedú pokojný život. Z odvážneho Inda sa stal učiteľ a momentálne pôsobí aj ako motivačný speaker, ktorý je inšpiráciou a vlnou pozitívnej energie pre ľudí z celého sveta.

 

Skrátka, ak raz po niečom skutočne túžiš, nezastavia ťa žiadne prekážky.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona