FOTO Neuveriteľné: Tínedžerka prežila pád zo 17. poschodia, dopadla na auto

NETKY.SK • 26 Október 2016, 17:00 • 2 min
FOTO Neuveriteľné: Tínedžerka prežila pád zo 17. poschodia, dopadla na auto

MOSKVA – Ruská tínedžerka Marina Lebedeva (19) spadla z balkóna výškovej budovy v Moskve a akoby zázrakom prežila. Podobné pády sú väčšinou smrteľné a to aj z omnoho menších výšok.

slovakia

left justify in out

Marina dopadla na strechu starého VW Golf, ktorého karosériu značne zdemolovala. Dievča sa pred incidentom údajne pohádalo so svojím priateľom.

 

Očitý svedok povedal, že počul krik tesne pre tým, ako dopadla na auto. Potom sa skotúľala na zem. Muž požiadal okoloidúceho, aby privolal záchrannú službu.

 

img

 

img

 

Lekári informovali, že dievča utrpelo viacnásobné zlomeniny vrátane bedrovej kosti a chrbtice, ako aj vážne poranenia hlavy. V súčasnosti sa nachádza na jednotke intenzívnej starostlivosti.

 

Policajné vyšetrovanie stále prebieha. Lebedeva nezanechala žiaden list na rozlúčku, ale po rozhovore s jej príbuznými sa zistilo, že mala problémy vo svojom osobnom živote.

 

Majiteľ zničeného Golfu Ivan Kulakov povedal: "Podľa susedov sa dievča hádalo s priateľom celý víkend. Plech je plech ale oveľa dôležitejšie je, že je to dievča žije," povedal.

 

img

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies