FOTO Neuveriteľné: Taxikár vrátil batoh plný peňazí, ktorý našiel na zadnom sedadle

NETKY.SK • 8 Júl 2016, 15:03 • 2 min
FOTO Neuveriteľné: Taxikár vrátil batoh plný peňazí, ktorý našiel na zadnom sedadle

BOSTON - Nemenovaný muž, ktorý si zabudol v taxíku batoh s takmer 200-tisíc dolármi, získal svoje peniaze späť po tom, ako taxikár odovzdal batoh na polícií a tá našla jeho majiteľa.

slovakia

left justify in out

Bostonský taxikár Raymond “Buzzy” MacCausland viezol minulý týždeň v sobotu muža so sadrou na nohe, ktorý mu povedal, že je bezdomovec liečiaci sa z drogovej závislosti a žijúci ostatných šesť mesiacov v útulku pre ľudí bez domova.

 

 

V jednom momente muž 72-ročného MacCauslanda požiadal, aby zastavil, lebo sa chcel stretnúť s kamarátom, batoh však nechal v aute, pretože plánoval v jazde pokračovať. Taxikár naňho čakal 30 minút, no muž sa už neobjavil, a tak odišiel. Krátko na to si ale všimol na zadnom sedadle batoh, a tak išiel do mužovho hotela, aby mu ho vrátil. Tam ho ale nenašiel, a tak otvoril batoh, či v ňom nie sú mužove doklady.

 

 

Namiesto toho objavil tri zväzky bankoviek v celkovej hodnote 187 786 dolárov (v prepočte takmer 169 500 eur). Batoh preto odovzdal na polícii, ktorá zistila, že peniaze sú dedičstvom po mužových nedávno zosnulých rodičoch. Muž po vrátení hotovosti dal MacCauslandovi odmenu 100 dolárov (90 eur).

 

img

 

Taxikára plánuje odmeniť aj jeho zamestnávateľ a spoločnosť Royal Caribbean International ponúkla jemu a jeho priateľke sedemdňovú plavbu po Karibiku vrátane letenky na Floridu, kde ich výletná loď kotví.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies