FOTO Neuveriteľné: Takto si žiarlivá priateľka chráni svojho chlapca pred inými ženami

NETKY.SK • 18 Február 2016, 15:00 • 2 min
FOTO Neuveriteľné: Takto si žiarlivá priateľka chráni svojho chlapca pred inými ženami

IBIZA - Veľa párov sa vo vzťahu musí vysporiadať so žiarlivosťou, ktorá niekedy nadobúda extrémne rozmery.

slovakia

left justify in out

Jedna dievčina, ktorej meno nie je známe, prišla na unikátny spôsob, ako „ochrániť“ svojho priateľa pred inými nápadníčkami. Kreatívna slečna dala pre svoju polovičku vyrobiť ponižujúce tričko, ktoré je ozdobené tromi obrovskými fotografiami jej tváre a zastrašujúcim nápisom: "Ak tento nápis dokážeš prečítať, si príliš blízko. Mám priateľku."

 

Dievčina sa so svojim priateľom v novom tričku napokon víťazoslávne odfotila. "Jeho výraz tváre hovorí viac než slová," napísal k fotografii na Imgure užívateľ s nickom Timewaffle.

 

Tento chlapec však nie je úplne prvá obeť tohto druhu. V roku 2014, mladíka Leona Connollyho donútila priateľka Abbie Bartlett, nosiť podobne ponižujúce tričko, keď sa chystal na výlet na Ibizu. "Milujem moju priateľku Abbie a neznášam všetky dievčatá na Ibize. Tak sa odo mňa prosím, držte ďalej,“ písalo sa na jeho hrudi.

 

"Najskôr som si myslel, že to myslí vážne. Teraz už viem, že to bol vtip a spokojne si ho oblečiem. Smejem sa na tom, Abbie je pre mňa jedinečné dievča a obaja to vieme," komentoval situáciu Leon.

 

img

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies